Hoe werkt BISSAPP

De BISSAPP is primair een applicatie die het voor organiserende verenigingen en organisaties makkelijker maakt om de inschrijvingen te beheren. De deelnemer vult zelf de gevraagde gegevens in en kan deze ook zelf onderhouden met behulp van een code. Het hele berichten verkeer tussen organisator en deelnemer wordt afgehandeld door de BISSAPP

We beginnen met inschrijven als nieuwe deelnemer
Als je reeds staat ingeschreven en de gegevens wilt aanpassen of verwijderen klik je op deze link

In deze BISSAPP versie wordt je door een hyperlink op een website naar het 'home scherm' van BISSAPP gestuurd, of naar de pagina van de vereniging of organisatie die één of meerdere drive(s) organiseert.

A:

1: Je bent op een organisatie pagina beland. Vanaf deze pagina kun je zien hoeveel mensen zich al hebben ingeschreven. Klik je daarna weer op -Overzicht sluiten- dan kom je weer terug op deze pagina. Als je de inschrijving start, dan ga je naar het inschrijfvenster. Hoe het verder werkt kun je verderop lezen.

2: Ben je op het 'home scherm' dan kan je inschrijven via de knop [Agenda open drives].
Klik op deze knop en er verschijnt een scherm met alle drives die openstaan waarvoor je je kunt in schrijven.
Zoek de drive op waarvoor je je wilt inschrijven.
Onder de link Drive-info, staat direct onder de naam van de drive, zie je informatie over de locatie, de tijden en de kosten.
Klik je hier op de knop [Toon inschrijvingen] dan zie je hoeveel paren zich hebben ingeschreven.

B:
Inschrijven
Je moet als eerste kiezen in welke lijn je gaat spelen. (A,B,C of D). De D optie is wel altijd aanwezig, maar niet bij alle drives zijn 4 lijnen mogelijk. De inschrijving in de D lijn wordt dan door de organisator samen gevoegd met de C lijn.
Voer nu bij Speler1 de voornaam, een eventueel tussenvoegsel , de achternaam en het nbb nummer in.(Weet je dit niet, laat dan de 0 staan)
Vervolgens voor Speler2.
Als laatste moet je de correspondentie gegevens invoeren. (NAW gegevens inschrijver).

Als je het Privacy veld aanvinkt, dan worden alle gegevens na afloop van de drive verwijderd. Als je dit veld niet aanvinkt, dan krijg je als een vereniging of organisatie er gebruik van maakt ook uitnodigingen voor andere drives. ALLEEN van drives die ook gebruik maken van de BISAPP.


-Tenslotte druk je op de knop [Verzenden] BISSAPP voert nu een paar controles uit en toont als er geen rare fouten zijn een scherm met de ingevoerde gegevens. Deze kijk je nog even na en als alles klopt kies je voor [Opslaan]. Er verschijnt nu een mededeling, dat BISSAPP een bevestiging email naar het door u opgegeven e-mail adres heeft gestuurd. (Heb even geduld en lees de aanwijzingen op het scherm) In deze e-mail staat zo nodig informatie over hoe te betalen en een code. Met deze code kunt je de door jou ingevulde gegevens aanpassen en eventueel ook verwijderen.
Via de agenda kan je de drive weer opzoeken. Klik je nu op de knop [Toon inschrijvingen] dan zal je zien dat jullie als paar zijn toegevoegd.

That's all